Rólam

Régóta foglalkoztat a reflexológia témaköre valamint a természetes szépség titka. Életemben központi helyen szerepel a természetes módszerekkel történő egészség fenntartás. Kislánykoromban már tapasztaltam miként vezet az érintés talpamon át a szívemhez. Ekkor már éreztem jótékony hatását lefekvés előtt, mikor Édesanyám körömvirág krémmel átnyomkodta talpaimat -ettől olyan igazi mély álomba szenderültem, hogy másnap reggelre csodálatos mértékben kipihenten ébredtem s valójában már akkoriban elkezdett foglalkoztatni az a gondolat, hogy miként is hat, és milyen csodás hatásai is vannak ennek a fajta étintésnek, stimulálásnak. 

Tulajdonképpen itt kezdődött minden. Egyre többet igényeltem és idővel át is adtam e kellemes érzést másoknak is, egy lelki probléma, egy nehéz vizsga, testi fájdalom, egy nehéz időszak. Minden esetben megnyugtatóan hatott! Ezzel a tudattal el is kezdtem 2016-ban kitanulni és megtanulni a masszázs és az érintés a Reflexológia technikáit. Ezt követően lehetőségem nyílt belecsöppenni az illóolajok világába is, mely érzékeimen keresztül rabul ejtett és  ezen természetes esszenciákkal kiegészítve kezeléseimet, érzem teljes kiteljesedésemet. 

Célom, hogy minél természetesebb technikákkal tartsam fent vendégeim fizikai, és lelki közérzetének jólétét, valamint szépülni kívánók a legtermészetesebb módon őrizhessék meg bőrük fiatalságát!
Továbbá, hogy minél több ember megtapasztalja ezeknek az érintéseknek a jótékony hatásait  hacsak egy órára is de mindenki aki ellátogat hozzám, kikapcsoljon, majd kipihenve, megnyugodva térjen haza!

Számomra elsődleges a környezet megóvása! 
A Föld Anya kizsigerlése nélkül végzem munkámat, teljesen természetes anyagokkal, eszközökkel dolgozom  (100% -ban tiszta növényi esszenciák, kecskeszőr ecset, ásványi kő, himaláya só, természetes fa fésű, bio olajok...

Várlak szeretettel !


Bognár Katalin

 


Lélekszíntér központ

Az árváltozás joga fennáll


A fenti árak bruttóban értendőek.
 ©Reflexzónakuckó

2024 minden jog fenntartva
 
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!